#1 2008-08-18 21:10:21

Ryuga

Administrator

Punktów :   

Pytania i odpowiedzi

Tutaj możecie zadawać swoje pytania, a ja żebyście mieli to z głowy już, zadam parę podstawowych...

Co to jest spaczenie?

Spaczenie to nazwa dla magii, która powstała przez zenergetyzowanie powierzchni Ziemi na skutek przelwkłych bombardowań (nazwę wymyślił Neurosis).

Mogę stworzyć własną rasę?

Owszem musisz tylko ją zbalansować i jakoś ugruntować jej istnienie w tym świecie (czytaj przekonać Adminów i MG o słuszności jej istnienia)

Na jakiej zasadzie tworzę mutanta?

Mutanta tworzy się jak nową rasę. Czyli trzeba gdzieś w KP dokładnie opisać o co w nim chodzi, albo, dla sprytniejszych, przemycić wszystkie informacje w historii i/lub wyglądzie.

Jakie bronie są dostępne na początek?

Zapytaj kogoś z MG albo Adminów na czacie. Na pewno Ci powiedzą czy Twoja broń nie jest przesadzona jak na start...

O co chodzi ze stronnictwami?

Stronnictwa to skupiska stworzeń jednego lub wielu gatunków mające na celu zwiększenie szans na przeżycie. To coś na kształt narodów w U-92.

Mogę stworzyć swoje?

Tak, jeśli jesteś MG lub jesteś na tyle przekonujący, że pozowlą Ci na to adminowie. Wtedy stworzysz stronnictwo NPC'ów...

Jak skomponować rasę by admin nie wrzucił jej do mutacji???

Musi być zupełnie nowym, niezależnym od innych ras pomysłem lub ich rozsądną krzyżówką (patrz ork).

Stopka forum

RSS